Karstofts DNA

DNA hvem er vi

Karstofts DNA. Hvorfor er vokser en landsby? Resten af samfundet så helst at vi lukkede og slukkede. Men vi er og har noget man ikke kan tilbyde i lidt større byer.

Hvad er det der definere Karstoft landsbyen og  oplandet. Man kan godt sige at vi er på kanten af alting og det har vi været i umindelige tider. Vi har aldrig været en del af industri eventyr.. det nærmeste vi kommer er vel at vi engang havde et Mejeri. det gav dog grobund for at der opstod en samling huse på Sdr. Karstoft det blev til det vi idag kender som Karstoft.  

Det er ikke meget industri og håndværk tilbage i byen 

Smeden købmanden skolen, osv. er lukket, tømreren er lige gået på pension. betyder det at byen dør, nej ! Det sammenhold og fællesskab der er i en by som Karstoft virke ligesom en stor familie og vi tager os alle af hinanden Tilflyttere oplever at man bare bliver en del af familien og at der er plads til at være forskellige. Her bestemmer man selv hvor meget man vil deltage i.

Vi oplever vel alle at vi i perioder af et liv har det det dårligt, her er der altid rum til at få hjælp i byen, selv om alle passer sit, har vi tid og rum til, at kere sig om andre og være der hvor der er behov for det.

Gennem fælles aktiviteter  hvor SamlingsHuset, Stadion, Kirken og Engen langs Karstoft å  danner de rammer som gør vi har masser at samles om. 

Gennem det kommende efterår kommer vi rundt fra borgerforening.. og lave nogle korte interviews med forskellige borgere i og omkring Karstoft.