CMS / hjemmeside / Umbraco / WordPress


Som den første landsby i Herning kommune, var Karstoft klar med ny hjemmeside løsning, Hele projektet blev hostet hos kommunen, ved at bruge den samme CMS opbygning til alle små byer, er det let for byerne at supporter hinanden, hvis en af byerne skulle få problemer med deres hjemmeside.

Karstofts hjemmeside er opbygget og drevet af borgerforeningen i Karstoft.

Vi har plads til alle foreninger i byen på denne side og hjælper gerne med at lave sider, nyheder, og sætter gerne lister op til nyhedsbreve.

Har I en Facebook Side så får vi den da også til at spille sammen med hjemmesiden.

I Karstoft vi var klar til at yde support til opsætning og drift af ny side, samt opsætning og drift af MailChimp til udsendelse af nyhedsbreve.

Det var sådan det lød dengang for 2015 da vi gik i gang med at lægge tingen over på det der allerede da var et CMS der allerede dengang var et aldrende system med ikke ret mange muligheder i.

De fleste små samfund har brug for en kalender del til at vise hvad der sker i byen .. ja det er der ..men noget så simpel en arkivfunktion så man kan bladre tilbage til det der var engang… findes ikke .. vi kunne da også godt bruge en google map til at viser hvor arragementerne kommer til at foregå.. det er der heller ikke.

En slider er der heller ikke …med mindre man sætter sig til at lave embeddede løsninger en del byer har et forsamlings / ofte er det et nøglehus. og det kunne være nice med booking via hjemmesiden.. nej det findes ikke

Og kravet til at hjemmesiden skal være sikker… altså med et SSL certifikat det kommer ikke til at ske.

Findes der noget der kan mere … ja … men er det ikke dyrt. …Man kunne have valgt verdens største CMS .og lave det meget billigt og samtidig gøre brug af de lokale aftenskoler der underviser i WordPress underviser i det.  Der en udvikler gruppe lokalt der yder gratis support. de mødes en gang om måneden for at hjælpe hinanden gratis.. og har tæt kontakt til andre gruppe i det meste af Danmark. Den gruppe der er Herning har omkring 50 medlemmer og er en offentlig gruppe som alle kan deltage i.

Mange af byerne bruger i dag WordPress til de ting der ikke fungere under Umbraco. Til for eksempel: Markeder, Nyheds streaming, bookingsystemer en del er i gang med at migrere helt over til WordPress, for ikke at have det spredt ud over flere forskellige systemer.

Selv Herning kommune bruger flittigt WordPress nå de skal lave booking..

Derfor har jeg som valgt at trække mig som supporter på Umbraco.. og holder mig til det som jeg trods alt har arbejdet mest i WordPress og Joomla.  

Arrangement ikke fundet!