Assing plantemarked

Åskov plantemarked

Lørdag den 1. juni kl. 9.30-12.00 på Assingvej 6, 6933 Kibæk. Stort forårs plantemarked med alt til haven, hvor alle er velkomne til at stå med en stand. Både stand og entre er gratis – ingen tilmelding.

Haveselskabet, Aaskov afholder stort forårs plantemarked lørdag den 1. juni på Assingvej 6 i Kibæk fra kl. 9.30 – 12.00.

Der vil være sælgere fra nær og fjern, og alle har mulighed for at stå med en plantebod hvis der skulle være lidt i overskud fra haven eller krukker fra skuret.

Denne dag byder på herlig mangfoldighed af haverelaterede ting, for det er bestemt ikke kun stauder, buske og træer, som sælges i boderne. Tidligere år har f.eks. også budt på boder med smedejernsstativer og pynt, pileflet, insekthoteller, betonfigurer, keramikkunst, grøntsager og sommerblomster, krukker, honning, øl, haveredskaber, havemøbler mm.

Herudover står A. Flensborg og demonstrerer robot plæneklippere, som er blevet voldsomt populære de senere år og i den gamle stald står det lokale ismejeri Bondegårds Is med lækker speciallavet is og 4H sælger hjemmebag og kaffe.

Der vil også være mulighed for en have vandring i stedets gamle landbohave, så kom og få en god dag med have snak og plantekøb.

Vi ses der ude