Sponsor af karstoft siden

Denne hjemmeside bliver drevet af en wp-ekspert der har sit arnested i Karstoft. Rent faktisk er det et lille firma lidt øst for Karstoft der står bag meget af det det der sker i den sydlige del af Herning kommune.

Herning er et epicenter for udvikling af WordPress konceptet.Vi har i dang en fungerende Meetup gruppe i Herning hvor der undervises og laves support i Midtjylland.  

Selv er jeg core developer, oversætter, fotograf gartner, og bor tæt på den lille landsby Karstoft. Det er et stykke længere ude end 7. kartoffelrække, så langt ude at der ikke er bredbånd og fastnet telefon. Vi nøjes med det internet der er på mobiltelefonen, der er i en noget svingende kvalitet.

Syntes du også at dine indlæg drukner på Facebook.. og at du ikke kan finde dem igen.. Det er præcis derfor du bør have din egen hjemmeside.. Her har du selv kontrol over alt lige fra kalender til nyhedsopslag.. og det er let at få din hjemmeside til at slå nyhederne op på facebook.. det sikre dig at du får dobbelt virkning af din indsats..

Det er let at komme i gang med en bruge en af de løsninger jeg har lavet til foreninger / drømmer du om en større byportal… med masser af nyheder og aktiviteter så har jeg nogle gode løsninger du helt sikkert med fordel kan bruge.

Arrangement ikke fundet!