nørdernes lan

Begivenheder og events i Karstoft

Som den første by i Danmark tager google nu vores begivenheder med når vi arrangere noget i Samlingshuset. Det vises korrekt på de fleste browser Microsoft Edge er dog undtaget her .. men på telefoner tablets osv. Jeg tager jer lidt med ind i nørdens land i denne artikel.

Det sidste halve år har jeg brugt meget tid på at udvikling af en kalender.. der tages med på google.

Det betyder at de hjemmesider der fremover ligger hos mig vil kunne ses på google.. men også at når mine sider bruges op en telefon.. så fungere de som en App..

PT. bruger jeg Karstoft som en prøveklud for mine produkter. Jeg har en hjemmeside kørende der varetager Karstofts interesser i Herning kommune..

Som frivillig arbejder jeg på Frivilligcenter Herning og på frivilligcenter Ikast-Brande og har derigennem kontakt til næsten 200 lokale foreninger..

Jeg er som frivillig også ansat hos WordPress.org med status som WordCamp organizer in Denmark.. PT underviser jeg i tre byer Jylland hvor vi samlet set er det største community i Danmark..

Jeg udviklet en lang række produkter.. gratis webshop.. i 30 dage .. en google venlig kalender funktion. og medio august kommer der endnu et produkt for alle byer i Danmark.. og det kommer til at foregå på noget der hedder vores-by.dk og er en funktion der sælges gennem web4marketing.dk som er det varemærke jeg sælger det under.

Karstoft er naturlig med gratist på de produkter jeg arbejder med. og sådan skal det også være.. selv er jeg på plakaten hver måned i Herning Aarhus og Viborg.

1 kommentar til “Begivenheder og events i Karstoft”

  1. Som noget nyt har jeg også åbnet op for at i som brugere af kan kommentere på siden .. og det kan i gøre via Facebook login eller wordpress

Skriv et svar